Мнения

Професионални препоръки и референции

Освен референциите от доволни клиенти, търговци на едро и крайни потребители, ние сме получили и признанието на професионалистите. Някои от тях са цитирани тук:

Д-р Фарьо Председател на борда и настоящ вицепрезидент на Международно дружество на хирурзите по възстановяване на коса: Често определян като водещият хирург във Великобритания по трансплантиране на коса.

Д-р Фарьо използва и препоръчва продуктите Наноген в своята клиника, Медицински център Фарьо.

Д-р Роджърс от Роджърс Медикъл:

“Наноген е безценно допълнение в борбата с косопада и много от моите пациенти го използват редовно и са доволни от подобрението, което получават в участъците с оредяла коса.”

FUE Hair Clinics:

“Вярвам, че серията продукти Наноген са най-добрите в помощ на хората, страдащи от косопад. Това е единственият нелекарствен продукт, който препоръчвам.” Д-р Тео Верикос, хирург - специалист по възстановяване на коса от FUE Hair Clinics

Организации в областта на косопада
Препоръчва се от водещата английска неправителствена организация за обучение на пациенти по въпроси, свързани с косопада

Интернетстраници в областта на косопада:
Препоръчва се от Бил Мърсър, CEO на StopHairLossNow.com – сайт номер 1 в Европа за информация в областта на косопада
No1 специалист по подсилване на коса във Великобритания, в Мейфеър, Лондон

Напълно одобрен и препоръчан от Глен Кинси, директор на Mark Glenn Hair Enhancement Ltd. Mark Glenn са европейски лидери в иновационните решения за подсилване на косата.

Препоръчван и използван от Оптима, лидери в областта на подмяната на коса:

“Всички наши клиенти са използвали сходни продукти в миналото, но сега се чувстват много по-щастливи, използвайки Наноген. Идеален е за употреба заедно с това, което ние предлагаме и резултатите са просто удивителни! Самият аз съм виждал и ползвал почти всеки наличен продукт в миналото, но Наноген надминава всички и е най-впечатляващия продукт до момента. Фантастичен е!”.