Серум с фактори на растеж за мъже Nanogen Hair Growth Serum For Men

 
Цена
72,00 лв.
+

Описание

Клинично тестван високоефективен серум за повторен растеж на коса, подходящ за мъже, които искат да имат бързо и здраво растяща коса.

Серума Nanogen съдържа най-високите нива на наличните фактори за растежа на косата Nanogen. Комплексът за наногенетичен растежен фактор е смес от пептиди и екстракти, като се използва, като усъвършенстван -  мултидействащ подход за удебеляване и уплътняване на косата.Косата има естествен цикъл. Почти веднага след като един косъм умре, веднага започва да расте нов. Серумът за третиране Nanogen помага за растежа на здравата коса по три начина. 

1.Стимулира растежа на косата - съдържа фактори на растежа на косата, като тези, които вече са в тялото ви, които стимулират растежа на всички живи клетки.

2.Регенерира космените фоликули, чрез увеличаване на стволовите клетки, които инициират анагенната фаза (фаза на растеж) на космения цикъл.

3.Намалява косопада чрез увеличаване на нивото на колаген около фоликула, което означава, че всяка коса ще се задържи по-дълго време в скалпа.

  • Защитава косата от увреждане от свободните радикали.
  • формула с фактори на растеж на косата от Nanogen - те представляват комплекс от активни вещества, които поддържат и стимулират естествените процеси открити в косата, за да поддържат здравословния растеж на косата.
  • Лека и немаслена текстура
  • Супероксид дисмутаза -  мощен антиоксидант, който предпазва косата от увреждане на свободните радикали, като същевременно помага за поддържане на жизненото състоянието на косата.
  • Дерматологично тестван, без Парабени, SLS и Формалдехид.

Начин на употреба:

1.Използвайте веднъж дневно. Серума не е мазен, така, че може да се използва по всяко време на суха коса.

2.Изтеглете 1мл. от продукта посредством пипетата в шишето.

3.Нанесете продукта по сухия скалп посредством пипетата, като нанасяте капките по произволен начин.

4.Масажирайте капките в скалпа и оставете да изсъхне. Препоръчително е да не надвишавате дневната доза от 1мл.

Характеристики

Марка:
Nanogen
Разфасовка:
  • 30 мл.

Подобни продукти