Hair Fibre Locking Spray 100ml.

Описание

Сигурен - Защитете косата си от вредните ултравиолетови лъчи, като същевременно фиксирате Аквамач и Нанофибри на мястото им, при дъжд, вятър, изпотяване и дори под вода! Тази очакваща патент полимерна смес създава и естествен блясък и завършеност.


Защитаващ - УВ-защитните съставки предпазват косата ви, както и всяка микронишка от повреждане на цвета. По този начин се запазва перфектният вид на здрава и плътна коса през целия ден.

Водоустойчив - Обилното нанасяне на Hair Fibre Locking Spray дава качествено нови нива на водоустойчивост. Очакващият патент Hydroguard™ запазва заряда и свързването на Нанофибри не само при дъжд, но дори и при пълно потапяне под вода. Това означава, че можете да запазите плътна, естествена коса с Нанофибри при вятър или докато плувате. Hair Fibre Locking Spray подобрява водоустойчивостта на Аквамач за пълна увереност при всякакви условия. 100% безопасен за оредяваща коса при мъже и жени Всеки продукт на Наноген е специално формулиран, за да бъде нежен към мъжката и женската оредяваща коса, без да се намалява неговата ефикасност. Hair Fibre Locking Spray не влияе на проникването на Миноксидил или на други препарати за локално приложение.

Пълна маскировка за косата - Комбинирайте продуктите на Наноген за прикриване и стайлинг, за да сгъстите косата във всяка зона на оредяване. Първо нанесете Аквамач директно върху скалпа като дискретна основа, която да прикрие белези, линията на косата и местата, където косата се разделя. След това нанесете и смесете Нанофибри за истинска плътност. Фиксирайте ги на място за целия ден, при вятър, дъжд, изпотяване и дори под вода с Hair Fibre Locking Spray.

Съставки

  • Водоустойчива полимерна смес - Фиксира Аквамач и Нанофибри, дори и под вода
  • Съставки за УВ-защита - Предпазват косата и Нанофибри от УВ-лъчите


Указания за употреба
  1. За здраво свързване, приложете около 4 впръсквания върху зоната с оредяла коса, от около 10 см разстояние.
  2. За водоустойчивост и здраво свързване, приложете около 8 впръсквания върху зоната с оредяла коса, от около 5-7.5 см разстояние.
  3. Ако косата се намокри, оставете я да изсъхне от само себе си, без да я докосвате, след което нанесете допълнително Hair Fibre Locking Spray за допълнителна водоустойчивост.*


Характеристики

Марка:
Nanogen
Разфасовка:
  • 100 мл.

Подобни продукти