7 в 1 Шампоан за жени

Описание

Шампоан с уникална и хидратираща формула, подсигуряваща множество невероятни ползи за косата и скалпа.

Защо 7 в 1 ? Ето и отговора :

1. Почиства - благодарение на леките ексфолиращи частици във формулата си, този шампоан почиства косата и скалпа в дълбочина.

2. Хидратира - с мощните хидратиращи съставки, като Глицерин и Пантенол, този продукт се справя перфектно с хидратацията, като това го прави идеален за тънки коси.

3. Уплътнява - с помощта на уникално формулираните фактори за повторен разтеж, които се съдържат в съставката на този шампоан, той уплътнява косъма, поддържа естествения растеж на косата и подмладява космения фоликул.

4. Укрепва - добавения Кератин в състава, укрепва и заздравява косъма, като неговото мощно действие съдейства за предодвратяването на начупването на косъма.

5. Ребалансира - формулиран с пребиотичен бета глюкан, който подхранва и ребалансира естествения микробиомен на скалпа. Но не само това. Салициловата киселина активно ексфолира скалпа, за да предотврати появата на сърбеж и люспи, като премахва успешно себума и мръсотията, които могат да запушат порите.

6. Щадящ - 7 в 1 е формулиран с екстракт от зелен чай, който като мощен антиоксидант - неутрализира свободните радикали, като по този начин свежда до минимум увреждането на косата и скалпа.

7. Подходящ за дами които използват фибри Nanogen

Начин на употреба: Нанесете от шампоана на влажен скалп и коса, след което масажирайте добре, като разнесете продукта от корена до върховете. Оставете да подейства за една минута, след което отмийте с вода.

Характеристики

Марка:
Nanogen
Разфасовка:
  • 240 мл.