Серум за стимулиране на растежа на косата Nanogen Hair Growth Factor Treatment Serum Unisex

Описание

Унисекс формулата на Nanogen Hair Growth Factor Treatment Serum Unisex е проектирана да сведе до минимум загубата на коса. Действието му поддържа скалпа здрав, укрепва фоликулите, като в резултат, той намалява косопада и стимулира растежа на косата. Серумът повдига косъма от корена и видимо го уплътнява. 

Забавеният растеж на косата може да се дължи на редица фактори като химическо увреждане, стресиращ начин на живот или изтъняване на косъма. Nanogen Hair Growth Factor Treatment Serum Unisex стимулира растежа на здрава коса и придава плътност.  Серумът е формулиран с висока концентрация от уникални фактори за растеж на косата, които го правят изключително ефективен.

Ключови съставки:

Hair Growth Factor complex – комплексът се бори с косопада и стимулира растежа на нова косата.

Ниацинамид – стимулира производствтото на колаген, има противовъзпалителни свойства. Ексфолира мъртвите кожни клетки, премахва дразненето. Отпушва фоликулите, за по-лесен растеж на косата.

Ензимът супероксид дисмутаза – антиоксидант, който намалява вредното въздействие на свободните радикали върху косата и скалпа.

Хидролизиран лупин протеин – източник на витамини, пептиди и аминокиселини, които предпазват от преждевременно стареене и поддържат скалпа здрав.

Екстракт от зелен чай – антиоксидант, който има успокояващ и противовъзпалителен ефект. Предпазва от вредното действие на свободните радикали. 

Бета Глюкан – значително укрепва косата, облекчава симптоми като сух скалп, лющене и др.

Глицерин – хидратира косата и скалпа в дълбочина. 

Начин на употреба: Ползвайте един път дневно в удобно за вас време, не превишавайте дневната доза. Изтеглете 1 мл в мерителната пипета, нанесете на избрания участък, масажирайте, оставете за изсъхне. 

Характеристики

Марка:
Nanogen
Разфасовка:
  • 30 мл.